METRO HUDPLEIE OG KOSMETIKK

DIN SKJØNNHETSKLINIKK PÅ METRO SENTER

THAI KROPPSMASSASJE

Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i sin nåværende form i lang tid. Den er er basert på teorien om den indre energistrømmen og energibalansen i all helse og helbredelse.

Det finnes over 150 forskjellige teknikker man benytter seg av i thaimassasje. Både føtter, håndflater, tomler, albuer, knær, underarmer og hel brukes til å påføre trykk langs Senlinjene. Andre og ganske annerledes teknikker brukes til vridning og tøying, og disse er som å utføre yoga. Det er i midlertidig manipuleringene thaimassasje er mest berømt for, hvor det tøyes og beveges på muskler og ledd.

Vår thaimassasje kombinerer forskjellige teknikker som akupressur og yoga. Massasjen utføres vanligvis på en tynn madrass eller matte på gulvet eller en lav benk og en har gjerne på seg lette og ledige klær, utøveren bruker hender, føtter og albuer som verktøy under behandlingen. Thai massasje har mange teknikker, fra dyp muskel- og triggerpunktsmassasje til mykere og mer behagelig massasje.

Massasjen består av forskjellige grep med tøyninger, vridninger, strykninger, trykk/press og knaing, hensikten med grepene er å frigjøre spenninger og å stimulere muskler og bindevev. Dype statiske og rytmiske trykk er ofte kjernen I behandling hvor det benyttes ulike sekvenser for forskjellige deler av kroppen. Musklene blir myke og mer elastiske og man mener at blod- og lymfesirkulasjon forbedres og at musklenes næringsopptak øker.

Hos oss i Metro Legesenter vil du bli godt mottatt av en profesjonell thaimassør. Vi ønsker deg velkommen til vår thaimassasje!

massasje
PRISER
Prisene gjelder for alle våre thai-behandlinger 30min: 450,- / 60min: 750,- / 90min: 1000,- Prisene baserer seg på 30min, 60min og 90min
For hver femte fullførte 60- minutterstime, får du 30 minutter gratis
ONLINE TIMEBESTILLING