Har du behov for en profesjonell tannlege?

Da kan du trygt benytte deg av oss på Metro Legesenter. Vår avdeling innen tannhelse tilbyr rask oppfølging og profesjonell bistand på alle våre tjenester, og er til stor hjelp for pasienter med alvorlige problemer med tennene og som krever høy fagkunnskap og erfaring.

Nye pasienter som kommer til førstegangsundersøkelse har standard undersøkelse med enkel rens til kun 399,- med videre prisavslag på 500 kr til avtalt behandling om det skulle være behov.

Har du tannlegeskrekk?

Vi er anerkjent for våre behandlinger og vårt arbeid, men vi er også et godt kjent alternativ for pasienter som ønsker en tannlege med forståelse for tannlegeskrekk. Vi forstår at det er skummelt, men i det øyeblikket du forstår hva våre redskap hjelper både deg og oss med, blir de ofte langt mindre skumle. La oss hjelpe deg med å bli kvitt frykten. Om det er smerte du er redd for, er det kjekt å vite at smertene med tannpine er langt verre enn selve behandlingen.

Vi holder til på Metro Senter på Lørenskog, men vi har pasienter fra hele Oslo og Akershus (Lørenskog, Lillestrøm, Skedsmo, Jessheim, Ullensaker, Rælingen, etc) og som vektlegger god oppfølging og veiledning.

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi som tannlege kan bistå deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Metro Legesenter!

BESTILL TIME HOS TANNLEGE