tannklinikk2018-06-03T14:28:24+00:00

METRO TANNKLINIKK

DIN LOKALE TANNLEGE PÅ METRO SENTER
Velkommen til Metro Tannklinikk


Allsidig tannklinikk

Om det er rutinekontroll, tannbleking, akutte problemer, eller om du er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye tenner, så kan vi på Metro Tannklinikk hjelpe deg. Vi har erfaring med alle slags type tann- relaterte problemer, og kan håndtere de fleste behandlinger. Vi legger fokus på smertefri behandling og grundig gjennomført arbeid og rimelige priser.

Som pasient på vår tannklinikk kan du forvente grundig informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. Enkelt og greit fordi dette gjør det enklere for deg å forstå arbeidet som kreves, og hvordan du kan forebygge klinisk mot tilsvarende kostnader senere.

Våre daglige behandlinger

– Rutinekontroller og vanlig

– Tannrensing med og uten AirFlow.

– Kosmetisk tannpleie

– Fyllinger

– Tannerstatning

– Tannoppbyggning med stifter

– Akutthjelp  både på dag natt og kveldstid.

Vi håndterer også mer ukompliserte inngrep som tannkjøttbetennelse, visdomstenner, sluk etc.

Vi har  tannleger som kan tilby deg en hjelpende hånd og oppfølging. Du blir møtt av mennesker som gir deg  gode råd slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse. Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil og taxi. Vi har også døgnåpen tannlegevakt hvis du skulle ha behov for det.

Dersom du har behov for en profesjonell tannlege anbefaler vi deg å ta en kontakt med oss i Metro Tannklinikk. Vi tar erfaringen og fagkunnskapen som kreves for å hjelpe deg med et profesjonelt resultat.

Vi har direkte oppgjør med HELFO og mulighet til delbetaling via vår samarbeidspartner Cresco hvis du har lite penger. Mer info om Cresco her

Velkommen til Oss!

ONLINE TIMEBESTILLING