NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

KJELL ISACHSEN
KJELL ISACHSENGynekolog
Kjell har 25 års erfaring som overlege i gynekologi og fødselshjelp ved flere sykehus i Norge og Danmark. Han jobber nå også som overlege på Gyn- og fødeavdeling på sentralsylehuset i Telemark. Han utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger, og utfører ultralyd og 3D-ultralyd av gravide. Han har spesialkompetanse innenfor blødningsforstyrrelser, fremfallsproblematikk, og urinlekkasje. Kjell tar også allmennlegetimer.
BESTILL GYN.TIME HOS KJELL
BESTILL ALLMENNLEGETIME HOS KJELL
TASKEEN SHAFIQ
TASKEEN SHAFIQGyn. lege
Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.
BESTILL GYN.TIME HOS TASKEEN
BESTILL ALLMENNLEGETIME HOS TASKEEN
AIVA LAUZIKIENE
AIVA LAUZIKIENEGynekolog
Aiva har 34 år erfaring i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet som overlege i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2009 på sykehuset Innlandet. Hun tar 3D og 4D ultralyd av foster, og behandler alle gynekologiske problemstillinger. Hun snakker flytende norsk, litauisk, russisk, og engelsk.
BESTILL TIME HOS AIVA
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
WEINI HABTEMARIAM
WEINI HABTEMARIAMHudlege
Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge.Hun tok sin spesialitet i hud i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002).Hun er en erfaren hudlege og har jobbet på forskjellige hudklinikker siden 2003.
Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan mye om de fleste hudsykdommene.
Hun sier: « jeg er opptatt av at mine pasienter utredes grundig, føler seg trygge og får god behandling og oppfølging».
Bestill hudlegetime hos Weini
NATALJA EIKJE
NATALJA EIKJELege for hud
Dr. Natalja Eikje har lang erfaring i dermatologi fra Estland, Japan, Danmark og Norge. Hun har MD fra Universitetet i Tartu (Estland) og PhD (doktorgrad) fra Universitetet i Tokushima (Japan). Hun er autorisert lege i Norge med godkjent 1 år i hud- og veneriske sykdommer. Hun jobber som leder i dag i egen bedrift, ICCD/IR Clinical Cancer Diagnostics AS, som forsker, utvikler og selger ny diagnostiske tjenester og medisinsk utstyr for in vitro og in vivo diagnostisering av celleforandringer og hudkreft.

Les om hennes publikasjoner ved å klikke på bildet eller lenken.

Bestill hudlegetime hos Natalja
SYLWIA CZAJKA
SYLWIA CZAJKAHudpleier
Sylwia er hudpleier med 9 års erfaring både som hud-og kroppsterapaut.
Hun har spesialisert seg innenfor negler, ansiktsbehandling og fotbehandling.
BESTILL TIME HOS SYLWIA
Hani
HaniIndremedisiner
Hani er spesialist i indremedisin, og er snart ferdig med spesialisering i hjertemedisin. Han holder nå på å ta doktorgrad innen koronarsykdom, inflammasjon og trening. Hani kan utrede og følge opp pasienter med strukturelle
klaffe-sykdommer, hjertesvikt, hjerteflimmer (forkammer-flimmer), høyt blodtrykk, og hjerterytmeforstyrrelser. Pasienter som har symptomer som: tungpust, ubehag i brystet (over tid), hjertebank, hevelser i underekstremiteter, uregelmessig puls, eller utfordringer med blodtrykk- kan ta kontakt og få time hos Hani. Pasienter som får akutte brystsmerter, må ringe 113.
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME HOS ANGELINA
SAYED
SAYEDTannhelsesekretær
Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 7 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker.
BESTILL VAKSINASJONSTIME HOS SAYED
FANNY
FANNYKlinikkansvarlig
Fanny har overordnet ansvar for den daglige driften for både leger og personal. Hun tilstreber det beste opplegg for alle pasienter hos Metro legesenter og tannklinikk, slik at de får rask og god hjelp. Hun tar gjerne i mot ris og ros, da det alltid er rom for forbedring.
KJERSTI
KJERSTIAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.
MY
MYSekretær
My Linh treffer du ofte i resepsjonen hos oss. Du kommer alltid til å oppleve henne som hyggelig og hjelpsom.