Om Oss2018-12-10T13:38:40+00:00

NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

PIROUZ BADR
PIROUZ BADRKardiolog
Dr. Pirouz Badr har lang klinisk erfaring i utredning, behandling og oppfølging av pasienter med alle typer hjerte- og karsykdommer. I tillegg jobber han som overlege ved AHUS.
BESTILL TIME HOS PIROUZ
CARSTEN R. HILSTRØM
CARSTEN R. HILSTRØMGynekolog
Carsten er spesialist i allmenn kirurgi og spesialist i gynekologi og obstetrikk og har jobbet på Radiumhospitalet og AHUS. Han er utdannet i Danmark og Sverige.
BESTILL TIME HOS CARSTEN
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
ANNE LIND
ANNE LINDLege med erfaring innen gynekologi
Lege med 5 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp fra AHUS og Sykehuset i Telemark og har fokus på gravide og oppfølging av 2D,3D og 4D ultralyd.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
Bestill kosmetolog Time
STINA KARLSSON DYNING
STINA KARLSSON DYNINGGynekolog
Stina er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2014. Hun er utdannet i Sverige og har arbeidet med gynekologi og fødselshjelp ved forskjellige sykehus i Sverige siden 2007. Videre har hun jobbet som overlege ved fødeavdelingen på Rikshospitalet.

BESTILL TIME HOS STINA
KSENIA KURUMOVA
KSENIA KURUMOVAEndokrinolog
Ferdigutdannet lege ved Første medisinske universitet i Moskva, og har tilleggsutdanning innen endokrinologi og nefrologi. Hun har en doktorgrad i endokrinologi fra Endokrinologisk forskningssenter Moskva fra 2010. Har 8 årene erfaring som sykehuslege innenfor indremedisin / endokrinologi I Moskva med spesiell interesse for diabetes og hormoner. Hun er autorisert lege I Norge med 2 år erfaring som fast lege.
BESTILL TIME HOS KSENIA
MOHSAN ALI SYED
MOHSAN ALI SYEDSpesialist i allmennmedisin
Mohsan er spesialist i Allmennmedisin og under spesialisering i Onkologi.
Bred erfaring fra Nordlandssykehuset Bodø innen kreftmedisin, og Indremedisin.

Driver med kreftforskning innen nyrekreft.

BESTILL TIME HOS MOHSAN
NADER PARVARESH
NADER PARVARESHAllmennlege
Lege Nader Parvaresh har over 10 års erfaring som lege både i allmennmedisin og hud. Han har spesialisering fra Azerbajdsjan Medical University i hud/ Dermatologi. Han er autorisert lege i Norge nå og har nylig startet å jobbe på Metro.
BESTILL TIME HOS NADER
MARTA DOMINIUK
MARTA DOMINIUKHudpleier
Marta har over 7 års erfaring med hudpleie og har drevet sin egen salong internasjonalt. «Jeg er opptatt av at mine kunder skal ha en positiv og hyggelig opplevelse hos meg.»

BESTILL TIME HOS MARTA
TANIA ALEKSANDERSEN
TANIA ALEKSANDERSENTannlege og Kosmetolog
Tannlege Aleksandersen har lang og allsidig erfaring i oral kirurgi. Hun utfører kirurgisk fjerning av visdomstenner, rotfyllinger, estetiske restaureringer av tenner både med kompositt, kroner og fasetter.
BESTILL TANNLEGETIME
BESTILL KOSMETISK TIME
UMAIR ZIA
UMAIR ZIATannlege
Tannlege Umair Zia ble uteksaminert fra Det odontologiske fakultet i Oslo i 2012. Han har jobbet ved en rekke ulike klinikker, herunder både offentlig og privatpraksis. Han har stor arbeidskapasitet og gode kliniske ferdigheter. I tillegg behersker han godt pasienter med tannlegeskrekk. Umair har også tatt avanserte kurs innenfor implantatskirurgi.
BESTILL TIME HOS UMAIR
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME
MY TIEN DIEP
MY TIEN DIEPTannlege
Utdannet ved Universitetet i Oslo i 2016. Ph.d.-kandidat ved avdeling for kariologi og gerodontologi ved Det Odontologiske Fakultet, UIO. Er opptatt av å gi trygg og forsvarlig behandling av god kvalitet.
BESTILL TANNLEGETIME
HAMIDAH HANBALY
HAMIDAH HANBALYTannlege
Tannlege Hamidah Hanbaly har vært hospitant hos oss gjennom studietiden og valgte å bli hos oss da hun ble ferdigutdannet. Hun har en god del erfaring med periodonti, konserverende og estetikk
BESTILL TANNLEGETIME
STEPHANIE GRONEBERG
STEPHANIE GRONEBERGTannlege
Utdannet ved Universitetet i Hamburg i 2007.
Hun har bred klinisk erfaring fra klinikker i Tyskland og i Norge. Tar i mot vanlige og akutte pasienter. Utfører både ordinær og avanserte tannbehandlinger, hvor pasienten står i sentrum og er aktiv i bestemmelser under behandlingen. Tar gjerne imot pasienter med tannlegeskrekk. Utfører alle slags allmenn behandlinger og tar alltid hensyn til behov og bekymringer fra pasienter. Som tannlege bestreber hun seg på å yte kvalitet, service og god omsorg for sine kunder. Hennes mål er å gi deg smilet du fortjener.
BESTILL TANNLEGETIME
YASEMIN PROBST
YASEMIN PROBSTTannhelsesekretær
Yasemin er en erfaren tannhelse sekretær som har tidligere jobbet blant annet på Det norsk odontologiske fakultet i Oslo. Hun er med på å styre den daglige driften på Metro tannklinikk.
MALGORZATA CICHON
MALGORZATA CICHONTannhelsesekretær
Malgorzata er en flink og hyggelig tannhelsesekretær med over 12 års erfaring.
KJERSTI KRINGSTAD
KJERSTI KRINGSTADAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.
SANARIA ALI
SANARIA ALISekretær
Sanaria har to års erfaring fra andre tannklinikker. Hun tar seg godt av pasientene på vår tannklinikk og legesenter.
MONA MORITZEN WENLI
MONA MORITZEN WENLIHelsesekretær og Vaksineadministrator
Mona er utdannet helsesekretær og har 4 års erfaring fra gastrokirurgisk avd. på Ahus, og 1 år erfaring fra legesenter på Ski. Hun har tidligere også jobbet på tannklinikk i Ski.
BESTILL VAKSINASJONSTIME
HÅKON RUUD
HÅKON RUUDPsykolog
Håkon er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi, har mer enn 30 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus og har privat praksis. Han er spesielt opptatt av stressmestring og driver stressmestrings-og mindfulness kurs privat.
CATHRINE HELGØ SASSON
CATHRINE HELGØ SASSONPsykolog
Cathrine er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi, har 20 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus. Hun er spesielt opptatt av stressmestring og egenomsorg, er utdannet mindfulness- instruktør og driver stressmestrings-og mindfulness- kurs privat.
FANNY IRENE VIKEN
FANNY IRENE VIKENSpesialpedagog
Fanny er utdannet spesialpedagog, og har gjennom studietiden og i arbeidslivet vært veldig interessert i psykisk helse hos barn, unge og voksne. Spesielt brenner hun for problematikk knyttet til angst. Hun har selv deltatt i kurs i «mindfullness» og kan mye om kognitiv tilnærming til selvhjelp. Hos Fanny kan du få veiledning forankret i generelle kognitive prinsipper i et «her og nå» perspektiv, hvor stressmestring, problemløsning og håndtering av negative tanker og frykt står sentralt. Hos henne kan du få veiledning til selvhjelp for lett nedstemthet, sosial vegring og angst. Hun sier » jeg er opptatt av et budskap om håp».
BESTILL TIME
SOPHIT
SOPHITThaimassør
Sophit er utdannet Thaimassør fra Bangkok i 2011. I 2014 flyttet hun til Norge. Siden da har hun arbeidet med Thaimassasje og har også en egen klinikk. Hun legger vekt på å tilpasse massasjen etter kundenes behov. Sophit sier: «En Thaimassasje kan oppleves som hard og vond, men etterpå skal du være god og avslappet og dine muskler skal ha fått en behandling som gjør deg godt».
BESTILL TIME