NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

CARSTEN R. HILSTRØM
CARSTEN R. HILSTRØMGynekolog
Carsten er spesialist i allmenn kirurgi og spesialist i gynekologi og obstetrikk og har jobbet på Radiumhospitalet og AHUS. Han er utdannet i Danmark og Sverige.
BESTILL TIME HOS CARSTEN
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
TASKEEN SHAFIQ
TASKEEN SHAFIQGyn. lege
Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
STINA KARLSSON DYNING
STINA KARLSSON DYNINGGynekolog
Stina er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2014. Hun er utdannet i Sverige og har arbeidet med gynekologi og fødselshjelp ved forskjellige sykehus i Sverige siden 2007. Videre har hun jobbet som overlege ved fødeavdelingen på Rikshospitalet.

BESTILL TIME HOS STINA
SYLWIA CZAJKA
SYLWIA CZAJKAHudpleier
Sylwia er hudpleier med 9 års erfaring både som hud-og kroppsterapaut.
Hun har spesialisert seg innenfor negler, ansiktsbehandling og fotbehandling.
BESTILL TIME HOS SYLWIA
NATALJA EIKJE
NATALJA EIKJELege for hud
Dr. Natalja Eikje har lang erfaring i dermatologi fra Estland, Japan, Danmark og Norge. Hun har MD fra Universitetet i Tartu (Estland) og PhD (doktorgrad) fra Universitetet i Tokushima (Japan). Hun er autorisert lege i Norge med godkjent 1 år i hud- og veneriske sykdommer. Hun jobber som leder i dag i egen bedrift, ICCD/IR Clinical Cancer Diagnostics AS, som forsker, utvikler og selger ny diagnostiske tjenester og medisinsk utstyr for in vitro og in vivo diagnostisering av celleforandringer og hudkreft.

Les om hennes publikasjoner ved å klikke på bildet eller lenken.

Bestill time hos Natalja
Bestill allmennlegetime
ALEXANDRA KRUGLOFF
ALEXANDRA KRUGLOFFAllmenlege og Kosmetolog
Alexandra er allmenlege fra Sverige . Hun er også kosmetolog sertifisert i filler og botox behandlinger fra Stockholm.
Alexandra sier :
« Jag tycker det är viktigt att du som patient får den tid du behöver för att du ska få så bra vård från mig som möjligt»
Bestill allmennlegetime
Bestill kosmetologtime
WEINI HABTEMARIAM
WEINI HABTEMARIAMHudlege
Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge.Hun tok sin spesialitet i hud i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002).Hun er en erfaren hudlege og har jobbet på forskjellige hudklinikker siden 2003.
Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan mye om de fleste hudsykdommene.
Hun sier: « jeg er opptatt av at mine pasienter utredes grundig, føler seg trygge og får god behandling og oppfølging».
Bestill hudlegetime
PRALAYA RIJAL
PRALAYA RIJALTannlege
Pralaya er en tannlege med over 10 års erfaring. Han er spesielt dyktig på protetikk, konserverende behandling og kirurgi. Han er spesielt opptatt av å gi trygg og forsvarlig behandling av god kvalitet.
BESTILL TANNLEGETIME
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME
SAYED QASEM
SAYED QASEMTannhelsesekretær
Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 7 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker.
BESTILL VAKSINASJONSTIME
HÅKON RUUD
HÅKON RUUDPsykolog
Håkon er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi, har mer enn 30 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus og har privat praksis. Han er spesielt opptatt av stressmestring og driver stressmestrings-og mindfulness kurs privat.
CATHRINE HELGØ SASSON
CATHRINE HELGØ SASSONPsykolog
Cathrine er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi, har 20 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus. Hun er spesielt opptatt av stressmestring og egenomsorg, er utdannet mindfulness- instruktør og driver stressmestrings-og mindfulness- kurs privat.
MARIA SUKBUMRUNG
MARIA SUKBUMRUNGMassør
Maria er en autorisert massør med mer en 30 års erfaring. Hun har tidligere jobbet i Thailand og Sverige. Om du ønsker en avslappende kroppsmassasje, har muskelsmerter og spenning generelt, eller smerter på grunn av fibromyalgi eller ischias-betingede smerter – kan du få lindring av en av de mange typene massasje Maria utfører.
BESTILL MASSASJETIME
FANNY IRENE VIKEN
FANNY IRENE VIKENSpesialpedagog
Fanny er utdannet spesialpedagog, og har gjennom studietiden og i arbeidslivet vært veldig interessert i psykisk helse hos barn, unge og voksne. Hun har også administrative oppgaver på klinikken.
KJERSTI KRINGSTAD
KJERSTI KRINGSTADAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.
MY LINH
MY LINHSekretær
My Linh treffer du ofte i resepsjonen hos oss. Du kommer alltid til å oppleve henne som hyggelig og hjelpsom.