NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

KJELL ISACHSEN
KJELL ISACHSENGynekolog
Kjell har 25 års erfaring som overlege i gynekologi og fødselshjelp ved flere sykehus i Norge og Danmark. Han jobber nå også som overlege på Gyn- og fødeavdeling på sentralsylehuset i Telemark. Han utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger, og utfører ultralyd og 3D-ultralyd av gravide. Han har spesialkompetanse innenfor blødningsforstyrrelser, fremfallsproblematikk, og urinlekkasje. Kjell tar også allmennlegetimer.
BESTILL GYNEKOLOGTIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
TASKEEN SHAFIQ
TASKEEN SHAFIQGyn. lege
Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
AIVA LAUZIKIENE
AIVA LAUZIKIENEGynekolog
Aiva har 34 år erfaring i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet som overlege i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2009 på sykehuset Innlandet. Hun tar 3D og 4D ultralyd av foster, og behandler alle gynekologiske problemstillinger. Hun snakker flytende norsk, litauisk, russisk, og engelsk.
BESTILL TIME HOS GYNEKOLOG
CARSTEN R. HILSTRØM
CARSTEN R. HILSTRØMGynekolog
Carsten er spesialist i allmenn kirurgi og spesialist i gynekologi og obstetrikk og har jobbet på Radiumhospitalet og AHUS. Han er utdannet i Danmark og Sverige.
BESTILL TIME HOS CARSTEN
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
STINA KARLSSON DYNING
STINA KARLSSON DYNINGGynekolog
Stina er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2014. Hun er utdannet i Sverige og har arbeidet med gynekologi og fødselshjelp ved forskjellige sykehus i Sverige siden 2007. Videre har hun jobbet som overlege ved fødeavdelingen på Rikshospitalet.

BESTILL TIME HOS STINA
WEINI HABTEMARIAM
WEINI HABTEMARIAMHudlege
Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge.Hun tok sin spesialitet i hud i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002).Hun er en erfaren hudlege og har jobbet på forskjellige hudklinikker siden 2003.
Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan mye om de fleste hudsykdommene.
Hun sier: « jeg er opptatt av at mine pasienter utredes grundig, føler seg trygge og får god behandling og oppfølging».
Bestill hudlegetime
NATALJA EIKJE
NATALJA EIKJELege for hud
Dr. Natalja Eikje har lang erfaring i dermatologi fra Estland, Japan, Danmark og Norge. Hun har MD fra Universitetet i Tartu (Estland) og PhD (doktorgrad) fra Universitetet i Tokushima (Japan). Hun er autorisert lege i Norge med godkjent 1 år i hud- og veneriske sykdommer. Hun jobber som leder i dag i egen bedrift, ICCD/IR Clinical Cancer Diagnostics AS, som forsker, utvikler og selger ny diagnostiske tjenester og medisinsk utstyr for in vitro og in vivo diagnostisering av celleforandringer og hudkreft.

Les om hennes publikasjoner ved å klikke på bildet eller lenken.

Bestill hudlegetime hos Natalja
Bestill allmennlegetime
SYLWIA CZAJKA
SYLWIA CZAJKAHudpleier
Sylwia er hudpleier med 9 års erfaring både som hud-og kroppsterapaut.
Hun har spesialisert seg innenfor negler, ansiktsbehandling og fotbehandling.
BESTILL TIME HOS SYLWIA
PRALAYA RIJAL
PRALAYA RIJALTannlege
Pralaya er en tannlege med over 10 års erfaring. Han er spesielt dyktig på protetikk, konserverende behandling og kirurgi. Han er spesielt opptatt av å gi trygg og forsvarlig behandling av god kvalitet.
BESTILL TANNLEGETIME
SUNITA SHARMA
SUNITA SHARMATannlege
Tannlege Sunita Sharma har jobbet som allmennpraktiserende tannlege i flere land. Hun har god erfaring innen kariologi (forbyggende prosedyrer, bruk av forskjellige tannrestaureringsmaterialer: kompositt, glassionomersement, compomer), endodonti (rotfylling) og oral kirurgi (tannekstraksjoner). Hennes spesialfelt er behandling av periodontitt og har god kunnskap for diagnose og behandling av (tannkjøttsykdommer). Hun er opptatt av å gi forsvarlig behandling til pasienter for å opprettholde god munnhelse.
BESTILL TANNLEGETIME
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME
SAYED QASEM
SAYED QASEMTannhelsesekretær
Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 7 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker.
BESTILL VAKSINASJONSTIME
HÅKON RUUD
HÅKON RUUDPsykolog
Håkon er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi, har mer enn 30 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus og har privat praksis. Han er spesielt opptatt av stressmestring og driver stressmestrings-og mindfulness kurs privat.
CATHRINE HELGØ SASSON
CATHRINE HELGØ SASSONPsykolog
Cathrine er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi, har 20 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus. Hun er spesielt opptatt av stressmestring og egenomsorg, er utdannet mindfulness- instruktør og driver stressmestrings-og mindfulness- kurs privat.
FANNY IRENE VIKEN
FANNY IRENE VIKENKlinikkansvarlig
Fanny har overordnet ansvar for den daglige driften for både leger og personal. Hun tilstreber det beste opplegg for alle pasienter hos Metro legesenter og tannklinikk, slik at de får rask og god hjelp. Hun tar gjerne i mot ris og ros, da det alltid er rom for forbedring.
KJERSTI KRINGSTAD
KJERSTI KRINGSTADAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.
MY LINH
MY LINHSekretær
My Linh treffer du ofte i resepsjonen hos oss. Du kommer alltid til å oppleve henne som hyggelig og hjelpsom.