NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

CARSTEN R. HILSTRØM
CARSTEN R. HILSTRØMGynekolog
Carsten er spesialist i allmenn kirurgi og spesialist i gynekologi og obstetrikk og har jobbet på Radiumhospitalet og AHUS. Han er utdannet i Danmark og Sverige.
BESTILL TIME HOS CARSTEN
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
TASKEEN SHAFIQ
TASKEEN SHAFIQGyn. lege
Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
STINA KARLSSON DYNING
STINA KARLSSON DYNINGGynekolog
Stina er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2014. Hun er utdannet i Sverige og har arbeidet med gynekologi og fødselshjelp ved forskjellige sykehus i Sverige siden 2007. Videre har hun jobbet som overlege ved fødeavdelingen på Rikshospitalet.

BESTILL TIME HOS STINA
KSENIA KURUMOVA
KSENIA KURUMOVAAllmennlege og Lege for hormonsykdommer
Ferdigutdannet lege ved Første medisinske universitet i Moskva, og har tilleggsutdanning innen endokrinologi og nefrologi. Hun har en doktorgrad i endokrinologi fra Endokrinologisk forskningssenter Moskva fra 2010. Har 8 årene erfaring som sykehuslege innenfor indremedisin / endokrinologi I Moskva med spesiell interesse for diabetes og hormoner. Hun er autorisert lege I Norge med 2 år erfaring som fast lege.
Bestill endokrinologitime
Bestill allmennlegetime
SYLWIA CZAJKA
SYLWIA CZAJKAHudpleier
Sylwia er hudpleier med 9 års erfaring både som hud-og kroppsterapaut.
Hun har spesialisert seg innenfor negler, ansiktsbehandling og fotbehandling.
BESTILL TIME HOS SYLWIA
NATALJA EIKJE
NATALJA EIKJEHudlege (Estland)
Dr. Natalja Eikje har lang erfaring i dermatologi fra Estland, Japan, Danmark og Norge. Hun har MD fra Universitetet i Tartu (Estland) og PhD (doktorgrad) fra Universitetet i Tokushima (Japan). Hun er autorisert lege i Norge med godkjent 1 år i hud- og veneriske sykdommer. Hun jobber som leder i dag i egen bedrift, ICCD/IR Clinical Cancer Diagnostics AS, som forsker, utvikler og selger ny diagnostiske tjenester og medisinsk utstyr for in vitro og in vivo diagnostisering av celleforandringer og hudkreft.

Les om hennes publikasjoner ved å klikke på bildet eller lenken.

Bestill hudlegetime
Bestill allmennlegetime
WEINI HABTEMARIAM
WEINI HABTEMARIAMHudlege
Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge.Hun tok sin spesialitet i hud i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002).Hun er en erfaren hudlege og har jobbet på forskjellige hudklinikker siden 2003.
Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan mye om de fleste hudsykdommene.
Hun sier: « jeg er opptatt av at mine pasienter utredes grundig, føler seg trygge og får god behandling og oppfølging».
Bestill hudlegetime
MY TIEN DIEP
MY TIEN DIEPTannlege
Utdannet ved Universitetet i Oslo i 2016. Ph.d.-kandidat ved avdeling for kariologi og gerodontologi ved Det Odontologiske Fakultet, UIO. Er opptatt av å gi trygg og forsvarlig behandling av god kvalitet.
BESTILL TANNLEGETIME
FREDERIK KROGH-LARSEN
FREDERIK KROGH-LARSENTannlege
Frederik er utdannet tannlege fra Universitetet i Bergen. Han synes det er viktig at pasientene føler seg trygge og at deres behov og ønsker blir ivaretatt. Frederik er en nøyaktig tannlege som alltid arbeider mot det perfekte resultatet.
BESTILL TANNLEGETIME
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME
SAYED QASEM
SAYED QASEMTannhelsesekretær
Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 7 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker.
BESTILL VAKSINASJONSTIME
HÅKON RUUD
HÅKON RUUDPsykolog
Håkon er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi, har mer enn 30 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus og har privat praksis. Han er spesielt opptatt av stressmestring og driver stressmestrings-og mindfulness kurs privat.
CATHRINE HELGØ SASSON
CATHRINE HELGØ SASSONPsykolog
Cathrine er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi, har 20 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus. Hun er spesielt opptatt av stressmestring og egenomsorg, er utdannet mindfulness- instruktør og driver stressmestrings-og mindfulness- kurs privat.
FANNY IRENE VIKEN
FANNY IRENE VIKENSpesialpedagog
Fanny er utdannet spesialpedagog, og har gjennom studietiden og i arbeidslivet vært veldig interessert i psykisk helse hos barn, unge og voksne. Hun har også administrative oppgaver på klinikken.
KJERSTI KRINGSTAD
KJERSTI KRINGSTADAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.