NØKKELINFORMASJON OM VÅRE BEHANDLERE OG MEDARBEIDERE

CARSTEN R. HILSTRØM
CARSTEN R. HILSTRØMGynekolog
Carsten er spesialist i allmenn kirurgi og spesialist i gynekologi og obstetrikk og har jobbet på Radiumhospitalet og AHUS. Han er utdannet i Danmark og Sverige.
BESTILL TIME HOS CARSTEN
PETER MOLNAR
PETER MOLNARGynekolog og fostermedisiner
Peter har over 30 års erfaring som fostermedisiner. Han har jobbet som overlege ved flere store sykehus i Norge. Han jobber i dag på Majorstuaklinikken.
BESTILL TIME HOS PETER
ANNE LIND
ANNE LINDGyn. lege
Lege med 5 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp fra AHUS og Sykehuset i Telemark og har fokus på gravide og oppfølging av 2D,3D og 4D ultralyd. Hun har også erfaring som allmennlege. Anne jobber også på Kvinneklinikken på Ahus.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
BESTILL KOSMETOLOG TIME
TASKEEN SHAFIQ
TASKEEN SHAFIQGyn. lege
Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.
BESTILL GYN.TIME
BESTILL ALLMENNLEGETIME
STINA KARLSSON DYNING
STINA KARLSSON DYNINGGynekolog
Stina er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2014. Hun er utdannet i Sverige og har arbeidet med gynekologi og fødselshjelp ved forskjellige sykehus i Sverige siden 2007. Videre har hun jobbet som overlege ved fødeavdelingen på Rikshospitalet.

BESTILL TIME HOS STINA
KSENIA KURUMOVA
KSENIA KURUMOVAAllmennlege og Lege for hormonsykdommer
Ferdigutdannet lege ved Første medisinske universitet i Moskva, og har tilleggsutdanning innen endokrinologi og nefrologi. Hun har en doktorgrad i endokrinologi fra Endokrinologisk forskningssenter Moskva fra 2010. Har 8 årene erfaring som sykehuslege innenfor indremedisin / endokrinologi I Moskva med spesiell interesse for diabetes og hormoner. Hun er autorisert lege I Norge med 2 år erfaring som fast lege.
Bestill endokrinologitime
Bestill allmennlegetime
MARTA DOMINIUK
MARTA DOMINIUKHudpleier
Marta har over 7 års erfaring med hudpleie og har drevet sin egen salong internasjonalt. «Jeg er opptatt av at mine kunder skal ha en positiv og hyggelig opplevelse hos meg.»

BESTILL TIME HOS MARTA
BEATE ENGEBRETSEN
BEATE ENGEBRETSENHudpleier
Beate jobber hos oss som hudpleier. Hun tok sin eksamen som Hud- og Kroppsterapaut ved Hudpleieakademiet i Oslo i 2008.
BESTILL TIME HOS BEATE
SYLWIA CZAJKA
SYLWIA CZAJKAHudpleier
Sylwia er hudpleier med 9 års erfaring både som hud-og kroppsterapaut.
Hun har spesialisert seg innenfor negler, ansiktsbehandling og fotbehandling.
BESTILL TIME HOS SYLWIA
NATALJA EIKJE
NATALJA EIKJEHudlege
Dr. Natalja Eikje har lang erfaring i dermatologi fra Estland, Japan, Danmark og Norge. Hun har MD fra Universitetet i Tartu (Estland) og PhD (doktorgrad) fra Universitetet i Tokushima (Japan). Hun er autorisert lege i Norge med godkjent 1 år i hud- og veneriske sykdommer. Hun jobber som leder i dag i egen bedrift, ICCD/IR Clinical Cancer Diagnostics AS, som forsker, utvikler og selger ny diagnostiske tjenester og medisinsk utstyr for in vitro og in vivo diagnostisering av celleforandringer og hudkreft.

Les om hennes publikasjoner ved å klikke på bildet eller besøk lenken.

Bestill hudlegetime
Bestill allmennlegetime
ANGELINA GRØNLI
ANGELINA GRØNLITannlege
Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.
BESTILL TANNLEGETIME
MY TIEN DIEP
MY TIEN DIEPTannlege
Utdannet ved Universitetet i Oslo i 2016. Ph.d.-kandidat ved avdeling for kariologi og gerodontologi ved Det Odontologiske Fakultet, UIO. Er opptatt av å gi trygg og forsvarlig behandling av god kvalitet.
BESTILL TANNLEGETIME
FREDERIK KROGH-LARSEN
FREDERIK KROGH-LARSENTannlege
Frederik er utdannet tannlege fra Universitetet i Bergen. Han synes det er viktig at pasientene føler seg trygge og at deres behov og ønsker blir ivaretatt. Frederik er en nøyaktig tannlege som alltid arbeider mot det perfekte resultatet.
BESTILL TANNLEGETIME
SAYED QASEM
SAYED QASEMTannhelsesekretær
Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 7 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker.
BESTILL VAKSINASJONSTIME
KJERSTI KRINGSTAD
KJERSTI KRINGSTADAdministrasjonsansvarlig
Kjersti har jobbet på Metro Legesenter siden oppstart og er koordinator for administrasjonsstaben hos oss.
HÅKON RUUD
HÅKON RUUDPsykolog
Håkon er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi, har mer enn 30 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus og har privat praksis. Han er spesielt opptatt av stressmestring og driver stressmestrings-og mindfulness kurs privat.
CATHRINE HELGØ SASSON
CATHRINE HELGØ SASSONPsykolog
Cathrine er psykolog og spesialist i klinisk voksen psykologi, har 20 års erfaring innen feltet og jobber til vanlig på Ahus. Hun er spesielt opptatt av stressmestring og egenomsorg, er utdannet mindfulness- instruktør og driver stressmestrings-og mindfulness- kurs privat.
FANNY IRENE VIKEN
FANNY IRENE VIKENSpesialpedagog
Fanny er utdannet spesialpedagog, og har gjennom studietiden og i arbeidslivet vært veldig interessert i psykisk helse hos barn, unge og voksne. Spesielt brenner hun for problematikk knyttet til angst. Hun har selv deltatt i kurs i «mindfullness» og kan mye om kognitiv tilnærming til selvhjelp. Hos Fanny kan du få veiledning forankret i generelle kognitive prinsipper i et «her og nå» perspektiv, hvor stressmestring, problemløsning og håndtering av negative tanker og frykt står sentralt. Hos henne kan du få veiledning til selvhjelp for lett nedstemthet, sosial vegring og angst. Hun sier » jeg er opptatt av et budskap om håp».
BESTILL TIME
SOPHIT
SOPHITThaimassør
Sophit er utdannet Thaimassør fra Bangkok i 2011. I 2014 flyttet hun til Norge. Siden da har hun arbeidet med Thaimassasje og har også en egen klinikk. Hun legger vekt på å tilpasse massasjen etter kundenes behov. Sophit sier: «En Thaimassasje kan oppleves som hard og vond, men etterpå skal du være god og avslappet og dine muskler skal ha fått en behandling som gjør deg godt».
BESTILL TIME