METRO HUDPLEIE OG KOSMETIKK

DIN SKJØNNHETSKLINIKK PÅ METRO SENTER

MASSASJE

Metro Legesenter tilbyr massasje for ulike problemer og kan tilby profesjonelle behandlinger innen:

Thai massasje
Thaimassasje er en gammel helbredelsesform fra Thailand. Massasjen er en sammensatt sekvens som består av trykk mot vev, tøyning, vridning og manipulering av ledd. Dette kan også kalles thaikroppsbehandling som har vært under utvikling i flere årtusener. Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i sin nåværende form i lang tid. Den er er basert på teorien om den indre energistrømmen og energibalansen i all helse og helbredelse.
Les mer om thai massasje her

Thai fotmassasje
Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Det er opprinnelig en massasje som involverer strekking og massasje for å fjerne energiske linjer. Vårt formål med vår fotmassasje er først og fremst og redusere tretthet og spenning, forbedre sirkulasjonen, avslappe både kroppen og sinnet.
Klikk her for mer informasjon

Oljemassasje
Under oljemassasje brukes olje for å få massert musklene godt. Oljene er nøye utvalgt, og behandlingen har avslappende og helende effekt.
Ønsker du å bestille behandling i dag?

Sportsmassasje
Sportsmassasje er effektivt på å forlenge kort muskulatur, løse opp stram muskulatur, løsne muskelknuter, restituere slitne muskler, øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasje og forkorte helningstiden.
Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her

Aromaterapi
Aromaterapi er en behandling av hele kroppen med velduftende oljer fra lavendel, peppermynte, rose og sitron. Eteriske oljer anvendes for å skape fysisk, mental, emosjonell balanse og dyp velvære.
Klikk her for mer informasjon om aromaterapi

Hot Stone- behandling
De varme steinene som benyttes inneholder mineralene magnesium og jern, og har unik evne til å gi fra seg en varm og helende effekt. Varm steinmassasje gir positiv energi samtidig som musklene slapper av. Behandlingen stimulerer immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen og fjerner avfallsstoffer.
Klikk her for mer informasjon om vår Hot Stone- behandling

massasje
PRISER
Prisene gjelder for alle våre thai-behandlinger Prisene baserer seg på 30min, 60min og 90min
For hver femte fullførte 60- minutterstime, får du 30 minutter gratis
Behandling 30/60/90
Thaimassasje 450,- / 750,-/ 1000,-
Sportsmassasje 450,- / 750,-/ 1000,-
Aromaterapi 450,- / 750,-/ 1000,-
Oljemassasje 450,- / 750,-/ 1000,-
Hot Stone- behandling 450,- / 750,-/ 1000,-
Thai fotmassasje 450,- / 750,-/ 1000,-
ONLINE TIMEBESTILLING