METRO HUDPLEIE OG KOSMETIKK

DIN SKJØNNHETSKLINIKK PÅ METRO SENTER

FARGING VIPPER OG BRYN

 

Forming og farging av bryn og vipper. Få et friskt utseende du også kun ved hjelp av farge og napping/voksing. Dette er den ultimate behandlingen for både menn og kvinner. Få velformede bryn og frisk farge på både bryn og vipper, resultat vil få deg til å se både yngre og vakrere ut. Vi finner den fargen og  brynformen som passer din ansiktsform. En topp finish på utseendet!

 

VIPPE-EXTENSIONS

 

Behandlingen er tilegnet til mennesker i alle aldrer. Det er en perfekt løsning for kvinner med korte, tynne eller ukrøllete øyevipper og for kvinner som setter pris på sin tid. Det anses som en stor fordel av kunstige øyevipper at man trenger hverken å bruke mascara eller fjerne make-up om kveldene. De er motstandsdyktig mot svette og tårer. Man kan sole seg og bade med dem. Volume metoden er den perfekte måten for å forlenge, tykne og krølle naturelle vipper. Vippene er lette, holdbare og 100% vanntette.

MICROBLADING

 

Microblading er en relativt ny, semipermanent brynstatovering som utføres med en manuell metode, ikke med en permanent makeup maskin. microblading har blitt en utrolig populær behandling som flere og flere mennesker har lært seg å like, spesielt på grunn av det fine, naturlige resultatet det gir.

Viktig info om microblading

VIPPELØFT / LASHLIFT

Vippeløft/ lashlift er en behandling som har blitt ekstremt populær i de siste årene. Oppnå lengde, volum, løft og næring til dine naturlige vipper. Vi har erstattet tradisjonell vippebøy med en behandling som gir både fin bøy, i tillegg gir næring til vippene

ONLINE TIMEBESTILLING