Aknearr- og pigmenteringsbehandling

Metro hudklinikk

DERMAPEN

COSMELAN

HYBRID BEHANDLING

Behandling med skinpen er basert på en vitenskapelig dokumentert effekt kalt Kollagen Induksjon Therapy også kalt ”CIT”. Metoden består av en kollagen – oppbyggende prosess stimulert ved å stikke tusenvis av små hull i huden. Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar ca 4 uker. Kollagen er en del av vår hud, men tykkelsen på de kollagene lag blir mindre jo eldre du blir, og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.

Cosmelan er den moderne og trygge depigmenteringsterapi. Behandlingen har regenerende og utglattende virkning. De beste effektene får man i tilfellet av pigmentering forårsaket av kroppens hormonnivåer (melasma), og ved fett eller blandet hud. Bortsett fra at den hjelper å kvitte seg med pigmentflekker, regulerer den talgsekresjon, smalner porene og gjør huden glødende. Behandlingen er trygg og kan utføres på alle hudtyper.

Hybridbehandlinger er en nyskapende kombinasjon av to supereffektive, mini-invasive hudstimuleringsteknikker i en prosedyre – PROGRESSIVE EXFOLIATION ™ og MICRONEEDLING, med avansert aktiv omsorg, som i synergi gir økte medestetiske effekter.
De ulike reparasjonsmekanismer gir mulighet for revitaliseringseffekter i hudutseende og økning i hudkvalitet, så langt usynlig i profesjonell kosmetologi.
ONLINE TIMEBESTILLING