METRO HUDPLEIE OG KOSMETIKK

DIN SKJØNNHETSKLINIKK PÅ METRO SENTER

Fotpleie

Vi i Metro Hudpleie tilbyr via vår hudpleie-avdeling fotpleie. I dag finnes det et hav med tilbud og behandlinger innen fotpleie. Hos oss finner du tradisjonelle behandlinger innen Pedikyr, SPA føtter behandling og Fotterapi.

På vår klinikk vil du møte profesjonelle fagfolk som setter deg og dine føtter i fokus for behandlingen. Vi er kjent for å lytte og sette oss inn i våre pasienters situasjon. Dette gjør det enklere å relatere seg til selve problemet, men også for å oppretteholde våre standarder innen kvalitet og effekt.

PEDIKYR

Hos oss får du utført klassisk fotpleie, fjerning av hard hud, klipping og filing av negler, stell av neglebånd og mykgjørende krem. Gå sommeren i møte med delikate silkeføtter! Velg mellom ensfarget eller fransk Shellac som holder i ukevis! Shellac er skånsom mot neglen din, luktfri og finnes i mange farger i tillegg til fransk, har superglans og varer lenge! Det er utrolig lekkert med velpleide føtter, la deg friste allerede nå og bestill time hos våre dyktige terapeuter. Dette er en behandling for friske føtter. Har du behov for medisinsk fotpleie har vi også det. Da velger du Fotterapi.

SPA føtter behandling

Inkluderer en full fotpleiebehandling med fotbad, massasje, peeling og fjerning av tørr hud, stell av neglebånd- og negler og påføring a maske.

FOTTERAPI

Siden vi ikke ser våre føtter, glemmer vi ofte om å ta vare på dem. Som en følge av dette kan man ha inngrodde negler sprekker på hælen eller liktorner. Det er føttene som bærer oss hele livet, derfor bør vi ikke forsømme dem og vi bør gi dem mer oppmerksomhet.

  • Forebyggende og pleiende behandling.
  • Negler klippes og slipes, hard hud og eventuelle torner fjernes.
  • Sliper ned eventuelle tykke og misfargede negler.
  • Behandling av inngrodde negler med spange, som er meget effektivt

Har du friske føtter og ønsker time er du også hjertelig velkommen til klinikken. En fotbehandling gir pleie til føttene og gir økt velvære.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker profesjonell fotpleie som hjelper dine føtter raskt og effektivt. Du vil bli satt i kontakt med en fagperson som ved hjelp av enkle stikkord kan veilede deg til rett løsning.

ONLINE TIMEBESTILLING